Tolak Angin Herbal Tolak Angin English

Tolak Angin English



  • I'm curious about our next meeting #2 | ghivopratama

    (Saturday, 23 August 2014 19:38)

    He want to teach me Nihon, so after he used Nihon among the conversations, he told me about that conversation in English also. ... It's one of best industry of Indonesia :D. I hope the taste is better than tolak angin. Let's have a ...


  • Mencari Pacar Bule di Jakarta | Ailtje Bini Bule
    (Thursday, 02 January 2014 19:34)

    Ini pasti korban iklan tolak angin edisi Dahlan Iskan dan para bule di berbagai negara. Atau jangan-jangan marketing tolak angin dan indomie lagi cari talent buat iklan terbaru mereka. Indomie rasa tolak angin mungkin?


  • Journey to the Heart of Borneo with WWF - English Version | Needful ...
    (Wednesday, 22 May 2013 17:25)

    Also important was my first aid bag, namely Tolak Angin, Panadols (paracetamol), anti-diarhoea medicine, cajuput oil, ointment and Hansaplats hot plaster. Also packed was my Olympus Pen 2 camera with its three lenses, ...


  • Stadion-Stadion Unik di Dunia | Apa Kabar Dunia
    (Monday, 07 May 2012 13:15)

    Mklmklmkm. tolak angin. Norma Diaz. udah pernah bacaa. Bugar Rifz ... Newer Post Older Post Home. Subscribe to: Post Comments (Atom). English French German Spain Arabic Japanese. Artikel Terbaru. - Indeks artikel - · Kejanggalan ...


  • Ilmuwan Temukan Jawaban Gen Pemicu Hidup Kekal | Apa Kabar ...
    (Friday, 27 April 2012 06:52)

    kipas angin. aduh, minyak lagi yg dapet, g' pernah dpt pertamax ... Mklmklmkm. tolak angin. Richard_siringoringo. minyak jelanta. Novarismartinus. Takdir takbisa di tolak. ... Comments (Atom). English French German Spain Arabic Japanese ...


  • Tornado Besarnya 5 Kali Bumi !!! | Apa Kabar Dunia
    (Tuesday, 24 April 2012 13:04)

    Dengan kecepatan angin di 186.000 mil per jam, tornado ini benar-benar membuat badai di Bumi terlihat jauh lebih kecil. ... kipeh angin. minyak goreng ... Mklmklmkm. tolak angin ... English French German Spain Arabic Japanese ...


  • SCTV Music Special : Tolak Angin KARNAVAL 2012 | Music Loverz
    (Friday, 02 March 2012 20:22)

    SCTV Music Special : Tolak Angin KARNAVAL 2012. Music Loverz - SCTV kembali menggelar musik ... Translate. English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified ...


  • Rigmarole: rejection
    (Wednesday, 05 January 2011 22:56)

    Penolakan. Tolak. Ditolak. Angin. Tolak angin. By the way, kenapa judulnya mesti pake bahasa Inggris ya? Orang postnya mau pake bahasa. Haha gapapa deh. Biar gaul. (but hell. In fact, I must use English to communicate something serious ...


  • si SqwDz: my ways learning English
    (Thursday, 18 February 2010 19:20)

    yah, karna sa baek dan emang begitu gw bkalan ngeshare sedikit tips gw buwt mudah pintarr English.. skalian juga ngingat kalo "orang pintar itu minum tolak angin.." /lhaaa,,kok jadi promosi// salah salah maav.. yang benar ...


  • All abOut 'abOy': english di indonesia-kan
    (Monday, 18 May 2009 22:35)

    If u fell your body not delicious, feel pain - pain, hot in, (Jika anda merasa gak enak badan, bdan sakit-sakitan, panas dalam) maybe u r enter wind, so drink "Reject Wind" ( bisa jadi anda masuk angin, maka minumlah "Tolak ...



Phrase : Tolak Angin English
 

POPULER :


STATS :

Members : 3
Content : 478
Content View Hits : 12159
We have 7257 guests online
 
Tolak Angin Herbal Tolak Angin English

eXTReMe Tracker